Admin
coolblue logo
arrow-left

Deel jouw ervaring met Paship!

8 reviews

Ervaringen Parship

leuk, maar duur

3.0 rating
6 July 2020

Heel Leuk. Maar echt veel te duur. Een jaar kost 300 euro!! Je kunt er pas achter komen met wie je chat als je betaald. Als het niet zo duur was, was ik zeker wel lid geworden.

Sannie

No Title

2.0 rating
6 July 2020

Hoi Lies… hebt/had ik ook bij veel van de datingsites, veel bezoekersters maar weinig reacties van de dames op de sites. Ik zie er goed uit, leventje op de rit, woon alleen in een leuk huisje, alleen nog op zoek naar een fijn lieve warme rustige vrouw waar ik de rest van mijn leven mee mag delen… de vraag is alleen waar ik haar tegen ga komen. Ben 63, maar zie er 7 jaar jonger uit.

Jan

Serieuze site

4.0 rating
5 July 2020

Ben nu twee jaar actief op parship en zie hier en op andere sites wat negatieve reviews waar ik me echt niet in kan vinden. Nu ben ik wel al die tijd lid geweest ook al heb ik de site niet gebruikt in de tussentijd door tussentijdse relaties. Misschien dat het opzeggen wel drama is en moet ik deze terreur nog mee gaan maken. Maar dat weet ik dus niet en buiten dat heb ik eigenlijk geen klachten. Wel denk ik dat ongeveer de helft van de profielen niet actief is, maar dat is nog steeds meer dan je op andere datingsites gaat vinden. Sommige anderen zijn echt een grote puinhoop en jong tot oud zijn er fake en heel af en toe een echt serieus profiel, of mensen die zomaar ineens verdwijnen. Hoe goedkoper/gratis, hoe meer gekken je tegenkomt lijkt het wel. Parship is redelijk duur en je ziet dus ook dat hier de meeste serieuze gebruikers op aanwezig zijn. Wat ik in het. begin wel erg lastig vond waren de wazige foto’s. Maar toen ik hoorden dat er van die figuren zijn die de vrouwen dan via hun facebook benadert werden als ze niet geïnteresseerd waren en dat soort praktijken. Dus begrijp wel dat vrouwen het fijn vinden, dat je alleen de foto’s kan laten zien aan mannen die serieus zijn en niet aan iedereen.

Ik

Goede site tot nu toe

5.0 rating
2 July 2020

Mijn eerste online dating ervaring. Was op zoek naar vastigheid, dus vond betalen geen probleem. Ook het idee dat er daarom meer mensen serieus zijn. Veel contact gehad met verschillende vrouwen. Tot nu dus erg leuk allemaal! Als dit veranderd schrijf ik een nieuwe review 🙂

Tony V

prima site

4.0 rating
2 July 2020

Het is makkelijk om in contact te komen met anderen. moet zeggen dat ik niet super veel ervaring heb met datingsites. Vind persoonlijk de persoonlijkheidstest een echt plus. Lijkt me een goede manier om te testen of mensen bij je passen

Anoniem