Bondage

Admin

Bondage Begint steeds bekender te worden en steeds meer mensen tonen hier interesse in. Het is bijvoorbeeld steeds bekender geworden na het enorme succes van de film 50 tinten grijs. Mensen zijn steeds nieuwsgieriger geworden en vragen zich af wat BDSM nou eigenlijk precies is en wat er nou precies zou fijn aan is?

Wat is Bondage?
In de wereld van BDSM is bondage het spel van het, met toestemming van beide partijen, vastbinden of in bedwang houden van een partner. Het doel hiervan is om een erotische, esthetische of somatosensorische stimulatie op te wekken. Het fysiek beperken of vastbinden van een partner kan op verschillende manier gebeuren. Zo kan touw gebruikt worden, maar ook bondage tape, zelfklevend verband, een slipje of een riem.

Meestal wordt de sub (onderdanige) vastgebonden door de dom (dominante). De uitwisseling van macht kan als seksueel opwindend worden ervaren. Ook de hulpeloosheid van het gebonden zijn, stelt sommige mensen in staat om alles los te laten en te genieten. Aan de andere kant kan het ook erg opwindend zijn om een volledig bereidwillige partner te hebben. Er zijn veel redenen waarom mensen enorm kunnen van bondage.

Laat een reactie achter