Breadcrumbing

Admin

Het is niet altijd even makkelijk om op de hoogte te blijven van alle datingtermen die de laatste tijd voorbij komen. Zo was ghosting een veel gezocht woord waar veel mensen zich in konden vinden gevolgd door woorden als benching en stashing. Heb jij wel eens crush die regelmatig wat flirterigs naar je stuurde, maar toch is het nooit echt iets geworden. Dan zou het zomaar kunnen zijn dat ook jij te maken hebt gehad met breadcrumbing. Dit is misschien wel de meest besprken datingterm van het afgelopen jaar.

Wat is Breadcrumbing?
Het versturen van flirterige, maar vrijblijvende berichten (broodkruimels”) om een seksuele partner te lokken zonder veel moeite te doen. Op deze manier geeft een jongen of meisje net genoeg aandacht om de hoop op een relatie levend te houden.

De engelse term breadcrumbing staat voor het achterlaten van broodkruimels. In dit geval dus door het geven van telkens een klein beetje aandacht. Dit kan door het achterlaten van een whatsappje, like op je insta bericht of misschien stuurt hij wel iets in je DM. Het is geen nieuwe situatie, want het gebeurd al jaren. Echter gebeurd het waarschijnlijk nu wel meer, omdat we simpelweg veel makkelijker met elkaar in contact kunnen komen door alle datingwebsites en sociale media kanalen. Veel singles die dit lezen herkennen zich hier waarschijnlijk wel in. Je hebt regelmatig zitten chatten en kilometers lange chat historie, maar toch is het nooit van een echte date gekomen. De broodkruimels zijn om jou als optie nog open te houden, mocht je later misschien toch nog van pas komen.

Laat een reactie achter