Cuckolding

Admin

De term Cuckolding staat voor een spel of levenswijze, waarin de vrouw van een stel allerlei seksuele vrijheden heeft die de man niet heeft. Cuckolding is een term die vaak gebruikt wordt in de wereld van het sadomasochisme. Deze term is afkomstig uit de Verenigde Staten. De man in dergelijke relatie is er goed van op de hoogte dat zijn partner seksuele relaties onderhoudt met andere mannen en keurt dit goed of wordt er zelfs opgewonden van. Vaak is de vrouw in dergelijke relaties dominanter dan de man. De kans is groot dat je al eerder hebt gehoord van ‘cuckold’.

Vaak wordt de partner hierbij gedwongen om zijn vrouw ontrouw te zien. Wat vinden mensen zo aantrekkelijk aan deze BDSM fetisj?
Veel mensen zien het als een vorm van escapisme, even ontsnappen aan de realiteit.

Ook hierbij zijn verschillende variaties mogelijk. Zo zijn er stellen die samen naar een parenclub gaan en eenzijdig swingen. Het is ook mogelijk dat het een stuk verder gaat dan dit. Zo kan de vrouw volledige controle nemen over haar partner en er een nieuwe partner bijnemen. Het kan zijn dat deze nieuwe partner de eerste partner verdringt en zelfs kinderen krijgt met de nieuwe partner. De oude partner kan de rol krijgen van seksslaag of huisdier.
Het woord cuckolding is afkomstig van de vogel genaamd koekoek (cuckoo). Na het bevruchten van de eieren laat deze vogel de eieren door een andere vogel uitbroeden. Voorheen werd gedacht dat het koekoesvrouwtje zich liet bevruchten door andere koekoeksmannetjes.

Andersom is het uiteraard ook mogelijk. Als de man allerlei seksuele vrijheden heeft die de vrouw niet heeft wordt dit cuckqueaning genoemd.

Laat een reactie achter