Curving

Admin

Curving (engels voor buigen) is wanneer iemand blijft praten met je en berichtjes blijft sturen, maar telkens als je vraagt om af te spreken of om je huidige relatie te definiëren blijven ze deze vraag vermijden.

Curving is een datingterm die lijkt op ‘ghosting’. Als je geghost wordt door iemand, stoppen ze plotseling zonder enige uitleg of verklaring. Maar sinds kort is curving ook een veel besproken datingterm. Veel fuckboys (en fuckgirls) curven zodat ze contact met je kunnen houden zonder antwoord te geven wat jullie zijn. Slaap je regelmatig met iemand en probeer je hen te vragen wat jullie nu samen zijn? Als ze ook nog de vraag negeren of eromheen praten door bijvoorbeeld snel te vragen of je langs komt. Moet je goed nadenken of je niet gecurved wordt.

Wat je ook regelmatig ziet is dat het confronteren van iemand die je aan het curven is, door te vragen wat jullie twee zijn, leidt tot ghosting. Zo kun je vragen of deze persoon met je op een echte date zou willen gaan. Stopt hij daarna met antwoorden kun je mogelijk beter stoppen met deze persoon. Wat je ook wel eens ziet gebeuren is dat de persoon in een relatie blijkt te zitten, maar nog wel van flirten houdt. Om deze reden kunnen ze niet afspreken of een relatie beginnen.

Dit is geen eerlijke manier van daten. Het is mogelijk nog erger dan het ghosten van iemand. Ghosten is enorm onbeleefd, maar je houd in ieder geval niemand voor de gek over je intentie met die persoon. Daten zal een stuk leuker worden voor veel mensen als iedereen gewoon stopt met ghosten en breadcrumben. Laten we gewoon wat eerlijker zijn over onze intenties en elkaar niet voor de gek houden!

Laat een reactie achter