DP

Admin

DP staat voor Double Penetration wat engels is voor dubbele penetratie. Dit is een seksuele handeling waarbij iemand gepenetreerd wordt door twee mensen tegelijk. De persoon wordt gepenetreerd door een erecte penis of bijvoorbeeld een seksspeeltje.

Er zijn verschillende vormen van dubbele penetratie. Zo is het bij een vrouw mogelijk om zowel haar anus als vagina tegelijkertijd te penetreren. Ook is het mogelijk dat een vrouw tegelijk gepenetreerd wordt in zowel haar anus of vagina.

Net als dat het voor veel mannen een droom is om met twee vrouwen tegelijkertijd seks te hebben, is het voor sommige vrouwen ook erg interessant om gesandwiched te worden. In porno films ziet er gemakkelijk uit, maar de uitvoering kan wat lastig zijn. Zo zal de vrouw van analesex moeten houden en zal een stel een extra man moeten vinden. Vervolgens zijn er een aantal standjes makkelijk als een vrouw door twee mannen tegelijkertijd geneukt wordt. Ook mogen de mannen niet te homofoob zijn en zullen ze het geduldig op moeten bouwen.

Laat een reactie achter