FBO

Admin

FBO staat voor Facebook Official. Als een persoon of stel besluit hun relatie openbaar te maken door het op hun Facebookprofiel te vermelden.

Misschien heeft iemand je gevraagd of jullie al FBO zijn, en vroeg je jezelf af wat dit betekend of vraag je jezelf af of het belangrijk is om je relatie Facebook Official te maken? Dan ben je hier aan het goede adres.
Mensen die hun relatie openbaar maken op Facebook hebben volgens onderzoek meer kans om zich volledig toe te wijden aan de relatie. Minder kans deze aan cushioning gaan doen dus. Het onderzoek laat echter ook zien dat er verband is met de hoeveelheid dat iemand Facebook gebruikt, tegenover de kans dat de relatie openbaar gemaakt wordt op Facebook.

Wat is de juiste tijd om het Facebook Official te maken?
Volgens sommige mensen heb je pas een relatie als het Facebook Official is. Of je het hiermee eens bent of niet, sociale media beïnvloeden ons leven steeds meer. Of je het Facebook official wilt maken of niet, hangt natuurlijk volledig van jezelf af. Het is in ieder geval interessant om te kijken hoe je partner hierover denkt (niet op de eerste date natuurlijk).

Over het algemeen zie je dat hoe jonger een koppel is, hoe eerder ze de relatie op Facebook officieel zullen maken. Vaak zie je dat de relatie FB Official is binnen de eerste maanden. Dit zou ermee te maken kunnen hebben dat ze simpelweg meer gebruik maken van deze sociale media kanalen. Volwassenen die op zoek zijn naar een serieuze relatie zullen vaak een aantal maanden wachten met het openbaar maken van hun relatie op sociale media kanalen. Natuurlijk moet iedereen dit voor zichzelf weten.

Laat een reactie achter