Facesitting

Admin

Facesitting is een seksuele handeling waarbij een persoon op het gezicht van een ander gaat zitten om seksueel gestimuleerd te worden. In veel gevallen knielt de vrouw over het gezicht van de partner, waardoor de liggende partner de schaamlippen en clitoris kan stimuleren met de tong.

Het voordeel van facesitting is dat de vrouw de leiding kan nemen en zelf kan bepalen hoe hard of zacht ze gestimuleerd wilt worden. Zo kan ze zelf bepalen hoe dicht haar vagina bij de tong van de partner komt. Door haar bekken te bewegen kan ze zelf ook bepalen waar ze precies gestimuleerd wordt.

Deze positie kan wel als benauwd worden ervaren, maar dat zou opgelost kunnen worden door de liggende partner. Deze plaatst zo zijn handen tussen het gezicht en vagina. Op deze manier kunnen de schaamlippen naar buiten worden bewogen en op het moment dat de partner het benauwd krijgt, kan deze de vrouw wat omhoog duwen.

De vrouw kan beide kanten op zitten, ook kan de vrouw de partner stimuleren door hem of haar bijvoorbeeld af te trekken of te vingeren. Ook is de transitie naar standje 69 natuurlijk zo gemaakt.

Laat een reactie achter