Femdom

Admin

Femdom en is een afkorting van het engels Female Domination. Het is een term die gebruikt wordt binnen de BDSM. Een synoniem is female supremacy. De vrouw is dus dominant aan haar man binnen de relatie. Vaak is de fantasie die mannen hierover hebben heel anders dan de realiteit.

Vaak wordt dit in de seksuele context geplaatst, maar het kan nog veel verder gaan. Zo is het voor sommige mensen meer een levensstijl geworden. Deze aanhangers en beoefenaars van Femdom geloven erin dat de vrouw superieur is aan de man. De vrouw wordt vaak ook meesteres genoemd of godin om te benadrukken dat zij de dominante is in de relatie.

Fanatieke aanhangers van femdom zien het vaak niet als bdsm, maar als het vereren van een godin. De godin mag hier vervolgens mee doen wat ze wil, zo heeft zij het recht haar slaaf te slaan, te mishandelen en te vernederen. De slaaf heeft een belangrijke plicht, namelijk ervoor zorgen dat zijn godin genoeg orgasmes heeft. Wil de meesteres of godin seksueel bevredigt worden, dan is de slaaf verplicht dit uit te voeren. Wil de meesteres hem onderdrukken en op zijn gezicht gaan zitten, dan gaat de slaaf braaf liggen. De slaaf heeft het niet recht om te verwachten dat hij hier vervolgens ook een beloning voor krijgt.

Je ziet vaak dat de slaaf ook een kuisheidsgordel om krijgt om hem goed te trainen. Zo kan de godin haar slaaf teasen en ervoor zorgen dat de slaaf niet tot zijn hoogte punt kan komen. Vervolgens kan de meesteres doen met de slaaf wat ze maar wilt. Het kan voorkomen dat de godin haar slaaf onderdrukt door hem te te dwingen als vrouw te leven, door cuckolding, of door verkrachting met een strap-on.

Vastgebonden en gekneveld
onbeschonken toch beneveld
verloren aan mijn macht
voel jij de diepste kracht
Onderworpen aan mij
die je meeneemt in je diepste val
Wachtend en niet sprekend
in de duisternis geketend
zwemmend zonder vest
de stilte is alles wat er rest
en een diep vertrouwen
dat ik je ook weer redden zal?

Laat een reactie achter