Fisten

Admin

Fisten (oftewel vuistneuken, fistfucking of vuistseks) is een seksuele handeling waarbij een gestrekte of gebolde vuist de anus of vagina penetreert. Vaak is dit pas mogelijk nadat de vagina of enus meerdere keren in korte tijd is binnengegaan om dit op te rekken. Bij anale fisting is het belangrijk dat glijmiddel gebruikt worden.

Vuistneuken is niet zonder risico’s. De anus of vagina kan hierbij beschadigd raken wat vaak erg pijnlijk is. Ook bestaat er het gevaar dat er infecties optreden. Toch wordt door sommige beweerd dat de ontvang(st)er zeer intensief seksueel geluk ervaart.

Hoe begin je met vuistneuken?

Voor sommige mensen is vuistneuken dè manier om een ongeëvenaard orgasme te bereiken. Het is bij fisten wel belangrijk dat je weet wat je doet. Belangrijk is om een heleboel glijmiddel te gebruiken. Verder moet je ervoor zorgen dat de ontvanger ontspannen is en erg opgewonden.

Vuistneuken kan dus anaal maar ook vaginaal gebeuren. De vagina is gebouwd om elastisch te zijn en kan dus flink opgerekt worden. Het beste is om te beginnen met het aanbrengen van glijmiddel en langzaam de buitenkant van de anus te masseren. Vervolgens voel je de anus wat ontspannen en kun je langzaam proberen je vinger naar binnen te laten glijden. Eerst het begin van je vinger en rustig kun je hem op en neer bewegen tot je vinger er wat dieper in zit. Gaat je vinger er al wat makkelijker in kun je het proberen met meerdere vingers of bijvoorbeeld je penis. Let goed op je partners lichaamsbeweging en blijf communiceren om er zeker van te zijn hoe ver je kunt gaan zonder over de pijngrens heen te gaan.

Heb je er twee vingers in zitten en ben je rustig de anus of vagina aan het masseren wordt het tijd om de derde vinger in te brengen. Belangrijk is dus om veel glijmiddel te gebruiken om alles lekker glibberig te maken. Ook geduld is erg belangrijk, je wilt niet het vertrouwen van je partner schaden. Bij een eerste sessie ben je nu al behoorlijk ver gekomen. Vind je partner het lekker en wilt deze graag dat je verder gaat kun je nu dus flink met je dildo of penis gaan stoten. Dat zal voor je partner gegarandeerd enorm intens en heftig voelen. Het is belangrijk een schoon speeltje te gebruiken en een dikkere condoom, gewone condooms kunnen namelijk gemakkelijk scheuren. Ben je wat gewend aan anale seks kun je rustig doorgaan om het op te bouwen tot het vuistneuken. Glijmiddel en geduld zijn dus echt een vereiste!

Laat een reactie achter