Meester/meesteres

Admin

Binnen de BDSM-wereld ook wel een dominant genoemd de meeste/meesteres is iemand die leidinggeeft aan zijn submissive, onderdanige of slaaf. Dit gebeurd vaak in de vorm van een erotisch rollenspel, dit omvat alleen niet altijd ook seksuele handeling, maar het spel kan ook geheel mentaal van aard zijn.

Een meester/ meesteres haalt zijn voldoening uit het domineren van een of meerdere personen, dit kunnen zowel mannen als vrouwen zijn. Vaak wordt er vooraf met elkaar afgestemd wat wel en niet mag binnen het spel en neemt de meester/meesteres daarna volledig de leiding in handen en geeft een onderdanige zich over aan de meester.

Dit spel kan op meerdere manieren gespeeld worden waar het er altijd om draait dat de meester het naar zijn of haar zin moet hebben. De meester/meesteres bepaald wat er gebeurt en op welke manier. De voldoening die hier uitgehaald wordt is het kleineren van een andere persoon en de machtspositie die dit geeft over hem of haar. Het komt voor dat iemand puur opdrachten uit moet voeren van seksuele aard, alleen het komt ook vaak voor dat een onderdanige klusjes in huis moet doen zoals schoonmaken, koken etc… het gaat hierbij dan echt om de onderlinge machtsverhouding die voor opwinding zorgt.

Laat een reactie achter