Micro cheating

Admin

Voor veel mensen is de gedachte van het vreemdgaan van je partner er een waar deze met iemand anders zoent, of eventueel nog een stap verder gaat. Maar ook het verborgen houden van kleine dingen die niets met fysiek contact te maken hebben kan al gezien worden als vreemdgaan. Tegenwoordig is Micro-Cheating namelijk een onderkend ding in relaties.

Wat is micro cheating?

Natuurlijk is het als iemand vreemdgaat tijdens je relatie verschrikkelijk om mee temaken , en door micro cheating zijn er nog meer signalen bij gekomen waarop je op moet letten binnen jullie relatie om te kijken of iemand niet trouw is.

Zoals de naam het al zegt is micro cheating vreemdgaan op kleine schaal door bijvoorbeeld emotioneel betrokken te raken bij een ander en hier niet over te vertellen. Het gaat hierbij erom dat je partner contact heeft met een ander zonder dit met jou te delen, want op den duur kunnen hierdoor natuurlijk ook gevoelens ontstaan voor de ander als deze er al dan niet al zijn. Daarnaast is het verzwijgen natuurlijk al een kennisgeving van jou partner dat de betrokkenheid bij deze andere persoon verder gaat dan pure vriendschap.

Signalen van micro cheating

De signalen zijn natuurlijk een stuk minder heftig als wanneer je partner gemeenschap heeft met een ander. Alleen de gevolgen van micro cheating kunnen op de termijn net zo groot zijn. Dit zijn de 3 meest voorkomende signalen;

  1. Je partner houdt een vriendschap plotseling geheim.
  2. Je partner is plotseling erg beschermend over zijn of haar telefoon.
  3. Je partner voelt zich aan gevallen als je plotseling begint over zijn of haar vreemde gedrag.

Laat een reactie achter