No strings attached

Admin

Deze term komen we in de dating wereld steeds vaker tegen ook in het onderlingen contact met elkaar. In deze drukke wereld van de 21ste eeuw is niet iedereen meer opzoek naar commitment aan elkaar, maar hebben zij liever iets zoals de naam al zegt waar geen verplichtingen aan vast zitten. Deze term wordt dan ook gebruik om aan te geven dat iemand opzoek is naar een seksrelatie zonder dat daar verplichtingen op romantisch gebied aan vast zitten. Dus gewoon een leuke tijd hebben met elkaar en vervolgens lekker jullie eigen weg gaan allebei. Hierdoor hoef je jezelf niet druk te maken over verwachtingen of gevoelens want hierbij draait het bij deze afspraakjes echt niet.

Hoe ziet een dergelijke no string attached relatie eruit?

Eigenlijk is een relatie al een te heftig woord om dit type afspraak met elkaar te omschrijven, dat is natuurlijk juist wat je niet wilt een relatie. Het gaat namelijk ook echt maar om een doel en dat is intiem contact met elkaar en niets meer. Communicatie vooraf aan de daad is dan ook enkel gericht op een doel elkaar verleiden, opwinden en daadwerkelijk over gaan tot seks.

Het mooie is dat je niet hoeft te verwachten dat je emotioneel betrokken hoeft te raken bij de ander, en lastige vragen over je leven hoeft te beantwoorden. Dus vragen over diepe gevoelens, toekomstdromen en dergelijke stel je niet bij deze soort relatie, dat is ook niet relevant namelijk. De relatie die je aangaat met elkaar draait enkel en alleen om spanning lust en het voorzien in elkaars wederzijdse behoeftes. Dus kort gezegd draait het om 2 personen die seks willen met elkaar zonder verdere gevoelens hierbij.

Wanneer kan die type relatie wat voor jou zijn?

  1. Je hebt behoeft maar niet de tijd
  2. Je wilt je eigen vrijheid behouden
  3. Je wilt geen verplichting aan iemand
  4. Je hebt het te druk met carrière maken en een vaste relatie past hier niet bij
  5. Je komt net uit een relatie
  6. Monogamie is niets voor jou
  7. Je hebt een open relatie, waar je al emotioneel verbonden mee bent

Laat een reactie achter