Pandapunten

Admin

Panda punten geven aan hoelang iemand al geen seks meer heeft gehad. De waarde van een panda punt wordt bepaald door waar jij op dit moment staat in jouw leven. Zit je in jou studenten tijd dan tellen panda punten extra zwaar. Hierbij geld dat voor iedere week dat je geen seks gehad hebt 1 panda punt verdiend wordt. Voor alle niet studenten geld dat voor iedere maand dat je geen seks gehad hebt een panda punt wordt toegekend.

?Wat heeft de panda hier mee te maken?

De reuze panda wordt met uitsterven bedreigd alleen zelf doet de panda ook weinig om dit te voorkomen. Panda?s staan erom bekend dat de vrouwtjes maar 3 dagen per jaar vruchtbaar zijn en de mannetjes lopen dan ook niet erg hard om hier wat mee te doen, deze panda?s hebben namelijk met geluk eens in de 2 jaar seks met elkaar. Wetenschappers hebben dan ook van alles geprobeerd om ze gemakkelijker seks te laten hebben met elkaar alleen tot op heden zijn alle poging onsuccesvol.

Hoe bereken ik mijn panda punten?

Het is van belang om eerst te kijken wat de laatste dag is waarop jij seks hebt gehad met een ander, hierbij moet het minimaal gaan om handwerk, orale bevrediging of penetratie. Als je dit weet kijk je als student hoeveel weken het al geleden is dat je dit voor het laatst gedaan hebt en als niet student naar het aantal maanden, dit aantal staat gelijk aan jou hoeveelheid panda punten.

Laat een reactie achter