Pet play

Admin

Pet play is een rollenspel vorm waarbij ten minste één deelnemer de rol speelt van een dier. Het is een vorm van een BDSM spel waarbij een persoon het leuk vind om en de rol van een dier te kruipen, dit kunnen eigenlijk alle soorten dieren zijn. De meest voorkomende vormen hiervan zijn wel Dog play of kitten play. Hierbij speelt een persoon dus dat deze een hond of een kat is.

Vaak gaat Pet play gepaard met een dominante en onderdanige rol hierbij is de dominante ook wel het baasje over de onderdanige die hierbij de rol van een dier speelt. Hierbij gaat het erom dat de onderdanige zoveel mogelijk in de rol kruipt van bijvoorbeeld een hond en zich zo ook gedraagt en behandeld wordt dit levert vaak voor zowel de onderdanige als dominant een vorm van opwinding of seksuele bevrediging op.

Waarom pet play

De pets vinden het fijn om onderdanig te zijn. Je geeft de controle uit handen. Even je hoofd leeg maken, of in ‘head of pet space komen’, zoals ze het noemen.

Pet play uitgeld

Om een voorbeeld te noemen van Pet play zullen we hier in het kort beschrijven wat Puppy play is. Bij puppy play is de kern waar het om gaat het spel tussen het baasje en de pup, het baasje geeft opdrachten aan de pup en deze gehoorzaamt hieraan. Dit wil dus ook zeggen dat tot in tegenstelling van een slaaf een pup er ook voor kan kiezen niet te luisteren het is tenslotte een pup. Toch komt het allemaal redelijk dicht bij elkaar in de buurt. Bij puppy play is het de taak van het baasje goed voor de pup te zorgen, door bijvoorbeeld uit te laten aan een halsband, eten geven in een bak, drinken uit een bak, honden spelletjes doen, en leren om pootjes te geven. Hierbij zijn sommige puppy’s ondeugend, en anderen juist weer verlegen kortom: geen pup is hetzelfde.

Laat een reactie achter