Plasseks

Admin

Mensen raken opgewonden van verschillende dingen 1 hiervan is plas. Deze mensen vinden opwindend als iemand anders over hen heen plast. Plasseks (goldenshower, watersports) wordt vaak ook wel gezien als een vorm van BDSM omdat het hierbij ook vaak gaat om de onderdanige vorm van het onder geplast worden dus de machtsverhouding tussen elkaar.

Waarom mensen aan plasseks doen

De meeste personen starten met plasseks omdat ze het als iets zeer intiems ervaren: je accepteert zoveel van je partner, dat je alles van diegene wilt en diegene werkelijk alles met je mag doen. Ook vinden mensen plasseks geil, omdat je van jongs af aan als een soort taboe op plas zit. En dingen die taboe zijn, zijn nou eenmaal extra spannend en opwindend. Mensen die aan plasseks doen kicken simpelweg op het idee om vernederd te worden.

Minder vies dan je denkt

Mensen kijken vaak naar plasseks alsof het iets is dat ook erg gevaarlijk is en dat je er allemaal ziektes van kunt krijgen. Het is namelijk qua ziektes veel gevaarlijker om seks te hebben met elkaar. Soa’s en bijvoorbeeld HIV zijn niet te krijgen via plasseks. En daarnaast nadat, je lekker aan plasseks hebt gedaan stap je toch gewoon direct onder de douche. We raden daarom ook wel aan het alleen ergens te doen waar een douche voorhanden is.

Interesse in plasseks

Zou je nou graag eens een keer willen ervaren hoe is het om aan plasseks te doen, probeer het dan onderwerp dan langzaam eens aan te kaarten bij je partner. Afhankelijk van het soort relatie en de persoon zou het zeer gemakkelijk kunnen gaan of niet dit is iets wat jezelf in zult moeten schatten. Aan te raden is eerst wat onderzoek te doen en vervolgens het eens op een subtiele manier te bespreken met de ander. Als het jullie allebei wat lijkt doe er dan ook wat mee. Tip is wel om het te doen op een locatie die je daarna gemakkelijk schoon kunt maken.

Laat een reactie achter