Sexting

Admin

Sexting is het versturen van erotisch getinte berichten dit kan zijn doormiddel van foto’s of filmpjes of geile berichten via jouw telefoon, tablet of computer. Het maken en het versturen van erotisch getinte beelden of berichten kan erg leuk en spannend zijn. Het kan al helemaal handig en leuk zijn wanneer je niet bij elkaar kunt zijn maar wel naar elkaar verlangt. Zo kun je toch een beetje bij elkaar zijn.

Sexting regels

Wij hebben hieronder een aantal regels opgesteld die zouden kunnen helpen wanneer jullie of jij eens een keer aan sexting zou willen doen.

  1. Zorg dat je het bericht naar de juiste persoon stuurt

Je wilt natuurlijk niet dat het bericht eventueel bij de moeder van je vriendin terecht komt.

  1. Wees zelfverzekerd

Als je aan sexting doet doe het dan wel goed, zorg dat je het meent en probeer oprecht over te komen.

  1. Geef complimenten aan elkaar

Stuur natuurlijk ook berichten terug naar elkaar die de andere goed laten voelen. Dingen als iedere keer dat ik naar deze foto kijk word ik helemaal nat of ik kan niet van mezelf afblijven als ik kijk naar deze foto zijn altijd leuk om te horen. Ook zou je als je al wat langer bij elkaar bent ook seksuele herinneringen er tussendoor kunnen gooien.

  1. Verwijder de berichten achteraf altijd van elkaar

Je wilt natuurlijk niet dat er een keer iemand anders even op je telefoon, tablet of computer zit en deze berichten van jullie naar elkaar toe tegen komt.

  1. Let op met emoji’s deze kunnen verkeerd geïnterpreteerd worden.

Het is leuk om deze te sturen let er alleen wel mee op want, soms heeft iemand een ander betekenis erbij als jijzelf. Dit zou natuurlijk tot ongemakkelijk situaties kunnen lijden dit je natuurlijk allebei wilt voorkomen.

  1. Ga mee in de stemming van het gesprek

Kaart aan wat je wilt dat de ene doet voor jou of wat jezelf geil vindt, maar probeer wel altijd aan te voelen of de ander hier ook voor open staat. Geil praten met elkaar is iets heel anders als plotseling een dick pik sturen.

  1. Niet doen!

Verstuur nooit foto’s met je gezicht erop, je weet nooit of deze tegen je gebruikt kunnen worden of dat ze in verkeerde handen kunnen vallen. Als je ook ergens niet van houdt geeft dit ook duidelijk aan bij de ander, zo kom je niet voor onverwachtse verassingen te staan.

Laat een reactie achter