Slaaf of Slavin

Admin

Binnen de BDSM-wereld kan het woord slaaf of slavin vele betekenissen hebben en het wordt vaak op verschillende manieren gezien. Voor sommige mensen staat het gelijk aan het woord sub wat ook wel voor onderdanige staat. Dit betekent dus gewoon dat iemand de onderdanige kant van BDSM leuk vindt. Voor andere geeft het woord de relatie aan tot bijvoorbeeld de dominant je bent dan echt zijn of haar slaaf of slavin. Dit houdt in dat deze slaaf vaak een contract heeft met regels opgelegd door zijn of haar dominant en dat veel dingen in het leven van deze slaaf ook bepaald worden door zijn of haar dominant. Bij sommige koppels is dit echt een spel voor binnen huis, maar er zijn ook genoeg slaven en slavinnen die samen met hun dominant dit leven 24/7 leven. Dit houdt dus in dat deze slaven of slavinnen 24/7 alles doen wat hen op gedragen wordt door hun dominant en eigenlijk geen eigen leven leiden.

Een dominant is natuurlijk geen dominant zonder zijn of haar persoonlijke slaaf. Daarom kom je vanuit beide kanten vaak ook oproepjes tegen als slaaf gezocht of slaaf zoekt meesteres. Mochten een dominant en slaaf elkaar op een zeker moment tegen komen dan wordt er eerst gekeken waar voor beide de grenzen liggen en of er een klik is met elkaar. In sommige gevallen is het spel tussen de dominant en slaaf iets dat zal moeten groeien en dat door de jaren heen steeds meer vorm aan neemt. Je hebt natuurlijk ook ervaren personen die goed weten wat zij willen hier worden vaak doormiddel van een slaven contract de regels en grenzen bepaald voor de slaaf.

Het gevoel slaaf te willen zijn, kan voor sommige mensen erg ver gaan. Total power exchange (TPE) is hier een goed voorbeeld van dit houdt in dat het spel 24/7 tussen slaaf en dominant gespeeld wordt. Ook zijn er voorbeelden van slaven die zelfs daar nog aan voorbij gaan en puur hun leven willen opgeven om hun Meester of Meesteres te willen dienen, en hiermee het gevoel te versterken dat zij nog minder dan niets zijn.

Slaven contract

Een slaven contract wat is dat precies en hoe ziet dit eruit? Een slavinnen of slaven contract wordt meestal door de dominant opgesteld, die daar op zijn of haar eigen manier invulling aan geeft. Vaak staan hier dingen in als huisregels, gedragsregels, kledingvoorschriften, straffen bij ongehoorzaamheid, wat er verwacht wordt van de slaaf en seksuele regels. Hiervoor zijn er contracten denkbaar waarbij iemand volledig alles uit handen geeft aan zijn of haar dominant, contracten die vast leggen hoe iemand zich moet gedragen wanneer het spel onderling gespeeld wordt. Maar ook contracten die 24/7 gelden en de slaaf of slavin echt opleggen om 24/7 ter beschikking te staan van zijn of haar dominant. Dit houdt dus echt in dat alle vrijheden opgegeven worden en het leven van de slaven of slavinnen 24/7 in het teken staat van de dominant.

Enkele regels die terug kunnen komen in een slaven contract

 • De slaaf zal alle aanwijzingen en bevelen van de dominant opvolgen
 • Slaaf is binnenhuis altijd gekleed in een dienstmeisjes outfit/of naakt tenzij dominant anders oplegt
 • Dominant mag slaaf ten alle tijden tentoonstellen aan anderen
 • De slaaf dient alle opdrachten stipt en direct uit te voeren zonder commentaar
 • De slaaf zal zijn dominant begroeten door te knielen en linkervoet te kussen als de omstandigheden het toelaten.
 • De slaaf mag niet klaarkomen zonder uitdrukkelijke toestemming van zijn dominant.
 • De slaaf zal de urine drinken van zijn dominant, in welke vorm het aangeboden wordt.
 • Het is de slaaf verboden seks te hebben met andere personen, dan zijn dominant
 • De dominant kan seks hebben met iedereen naar behoeve
 • Harde grenzen regels; de volgde punten zijn dan ook niet bespreekbaar voor zowel slaaf en dominant: seks met kinderen, verplicht drugs nemen, poep, vuur, blijvend letsel aanbrengen, een geen verstikking.
 • De slaaf zal altijd zijn pols en enkelboeien dragen met zijn halsband.
 • De slaaf voert alle huishoudelijke taken uit die zijn dominant hem oplegt.

Dit zijn enkele van de regels die binnen een slaven contract mogelijk zijn, dit word vaak ook uitgebreid op basis van de wensen van de dominant en soms ook die van de slaaf.

Laat een reactie achter