Smothering

Admin

Smothering is in de volksmond ook wel een fetisj. Maar wat is Smothering nu precies? Vaak wordt het namelijk ook wel verward met facesitting. Dit kom omdat beide dingen erg op elkaar lijken alleen bij Smothering gaat het echt om de SM. Het verschil is dat het bij facesitting gaat om op het gezicht zitten en hierbij orale of anale bevrediging te krijgen en bij Smothering gaat het echt om verstikking van de ander. Het wordt dan ook wel als seks met verstikking gezien.

Smothering is een seksuele handeling waarbij 1 persoon met gespreide benen boven op het gezicht van een andere persoon gaat zitten. In sommige gevallen gaat dit ook gepaard met een sm-relatie. De persoon in kwestie gaat hierbij zo op het gezicht van de ander zitten dat deze geen adem meer kan halen. Vele ervaren door dit gebrek aan zuurstof een moment van euforie en overgave tijdens de seks.

Hoe doe je Smothering precies?

De persoon die gaat verstikken gaat op zijn of haar knieën met de benen gespreid over het hoofd van de ander zitten, op zodanige manier dat de billen boven het gezicht van de andere persoon komen te hangen. Belangrijk is dat jij hierbij oplet dat de neus van de ander in de bilnaad komt te zitten en goed wordt afgesloten. Vervolgens laat je jezelf voorzichtig in het geheel over het gezicht heen zakken. Hierdoor zal bij de persoon onder jou billen als snel een zuurstoftekort optreden. Spreek vooraf goed en duidelijk af op welk signaal (bijvoorbeeld aftikken) je weer omhoog moet komen van de ander, want je wilt natuurlijk niet dat deze out gaat tijdens het spel door zuurstoftekort. Smothering is wat dat betreft ook niet aan iedereen besteed.

Laat een reactie achter