Spanking

Admin

Spanking is vaak de lichtste vorm van SM zoals wij deze kennen. Uit onderzoek is dan ook gebleken dat ongeveer 86% van de koppels wel eens aan een vorm van spanking gedaan heeft. Dit kan zijn doormiddel van een ferme tik op de billen tijdens de seks, maar het kan hierbij ook gaan om stevig pak slaag voor de billen met bijvoorbeeld een haarborstel. Voor sommige mensen is het echt een enorme turn on maar andere knappen er totaal op af. Voor sommige is spanking dan ook puur erotisch geladen en kan het enorm opwindend zijn om eens goed over de knie gelegd te worden. Maar spanking kan bijvoorbeeld ook gebruikt worden als Straf binnen een machtsverhouding tussen slaaf en dominant.

Wat is spanking precies?

Spanking kan al een flinke klap op de billen zijn van je sekspartner alleen het kan ook het helemaal blauw slaan van de billen van je partner omvatten. Spanking is wat dat betreft ideaal voor mensen die eens willen experimenteren met lichte vormen van BDSM, maar die wat dat betreft het latex pakje en alle zweepjes en dergelijke nog net een stap te ver vinden.

Het leuke aan spanking is dat onze huid een stuk gevoeliger wordt als we opgewonden zijn het kan dan ook extreem erotisch zijn als iemand de leiding neemt over jou en met wat tikken op je billen de grens tussen genot en pijn opzoekt.

Schrikt het idee van klappen op je billen je toch nog wat af, maak je niet druk je kunt het ook gewoon voorzichtig op proberen te bouwen. Blijkt vervolgens dat je het dan toch niets vindt kun je er natuurlijk altijd gewoon weer mee ophouden.

Laat een reactie achter