Sub lijst

Admin

Een sublijst is ervoor als je nog niet zoveel ervaring hebt binnen de BDSM maar je wel weet dat je er interesse in hebt. De sublijst is er dan ook om te bekijken waar jouw grenzen liggen, er is wat dat betreft zoveel mogelijk binnen de BDSM-wereld dat het zonder haast lastig is. In zo lijst staan verschillende dingen, mogelijke handeling, kleding, vrijheidsbeperking, pijn etc. De lijst wordt meestal door een sub/slaaf en zijn meester doornomen.

Waar vind ik een sub lijst?

Als je gaat zoeken op het internet dan worden er op verschillende plekken uitgebreide vooraf opgesteld sublijsten aangeboden. Deze kunnen van zeer extreem variëren tot lijsten voor beginners om te bekijken waar de zachte en harde grenzen van iemand liggen. Zo weten een onderdanige en dominant al vrij vlug van elkaar wat te verwachten en hoe ze het spel eventueel kunnen spelen met elkaar. Neem eens een keer een kijkje op Fetlife in de BDSM-gedeeltes hierop staan meer als genoeg van deze sublijsten en zelfs online testen die je kunt invullen om te zien waar jouw interesses op BDSM-gebied liggen. Deze online BDSM testen geven een nauwkeurig beeld door verschillende vragen die je moet beantwoorden over wat jouw do’s en dont’s zijn en wat je eventueel eens een keer zou kunnen proberen.

Wie vult hem in?

Dat ligt eraan hoe jullie het spel samen spellen, is er een duidelijke onderlinge rolverdeling van onderdanige en dominant? Als deze er is en het is duidelijk dat 1 van jullie altijd onderdanig is dan volstaat het als alleen de onderdanige hem invult. Alleen als jullie nog wel eens switchen in de onderlinge rollen dan is het aan te raden om hem gewoon beide in te vullen zo weet je van elkaar wat je wel en niet leuk vindt.

Wees eerlijk!

Het is inderdaad een behoorlijk werk om een hele sublijst of online BDSM test in te vullen. Maar probeer eerlijk te blijven en neem anders even pauze tussendoor, op deze manier krijg je een zo goed mogelijk beeld over wat jij echt wel en niet wilt. Zo voorkom je dat er op een later tijdstip dingen bij je gebeuren waar jij achteraf toch spijt van krijgt, maar het kan er juist ook voor zorgen dat het inspiratie biedt aan jou dominant om dingen in het spel te brengen waarvan hij of zij nog niet wist dat jij hier into bent

Laat een reactie achter