Vanilla

Admin

Vanilla staat ook wel voor gewoon normaal, dus het tegenovergestelde van kinky zullen we maar zeggen. Meestal gebeurt er tussen normale koppels niet erg veel op seksueel gebied, er wordt wat geknuffel, gezoend en gestreeld maar daar blijft het wel bij. De missionarishouding is het meest voorkomende in een dergelijke relatie en afwisseling is er niet veel. Iemand met een dergelijke relatie wordt binnen de BDSM ook wel vanilla genoemd. De naam vanilla of vanilla seks refereert naar vanille als de meest standaard smaak bij ijs dus gewoon vanille-ijs met niets extra’s erbij vandaar het woord vanilla.

Vannila seks

We kunnen het maar gezegd hebben; maar Vanille seks is éénvoudig en dat is voor veel mensen een pluspunt. Ze hoeven er niet meerder mallen bij na te denken om het een kans te geven. Gewoon lekker met elkaar de liefde bedrijven zonder dat hier al te veel extra bij komt kijken. Je weet hoe je het moet doen en het vereist niet al te veel inspanningen in tegenstelling tot kinky seks, wat een enorm pluspunt is voor veel mensen!

Er is geen druk

Het draait allemaal gewoon om genieten van het moment en blijven doen wat je doet totdat één van jullie beiden het hoogtepunt bereikt. Lekker eenvoudig en een machtsverhouding komt er al helemaal niet bij kijken

Laat een reactie achter