Dating Apps

Admin

De afgelopen jaren zijn er steeds meer dating app’s bijgekomen. Waar we elkaar vroeger in het echte leven ontmoeten, swipen wij nu liever naar links of naar rechts opzoek naar de waren liefde. Lekker thuis vanaf de bank opzoek naar die ene speciale match voor jou. Om jou een beeld te geven wat volgens ons de beste dating apps op dit moment zijn hebben wij hieronder een overzicht gemaakt van de beste dating apps, met onze ervaringen en die van gebruikers.

parship app

Parship is de datingsite voor iedereen die op zoek is naar een serieuze relatie. Parship heeft ook een app ontwikkeld zodat je altijd in contact kan zijn met jou matches. In deze app zitten alle basisfuncties verwerkt die je ook op Parship zelf kunt vinden. Parship behoort tot de grootste datingsites van Nederland en dat is niet voor niks. Deze datingsite richt zich vooral op hogeropgeleide singles boven de 30 jaar. Val jij in deze doelgroep of wil je met deze doelgroep in contact komen? Dan raden we je zeker aan Parship eens gratis te proberen! Lees meer >>

Bezoek Parship app
lexa app

Voor veel mensen is Lexa toch wel de eerste stap zodra ze beginnen met het online daten. Om deze reden heeft Lexa een groot en divers ledenbestand. Om het gebruik van Lexa nog gebruiksvriendelijker te maken, heeft Lexa ook een app ontwikkeld. Zo kun je altijd en overal in contact blijven met de leukste singels. Dagelijks melden vele singels zich hier weer aan op zoek naar een date. Naast de datingsite en dating app organiseert Lexa ook regelmatig evenementen. Zo kun je naar leuke borrels en andere activiteiten die Lexa voor singels organiseert. Ben jij benieuwd naar Lexa? Meld je dan gratis aan en neem gerust een kijkje! Lees meer >>

Bezoek Lexa app

Dating Apps

Met de hierboven staande applicaties hebben wij geprobeerd een zo duidelijk mogelijk overzicht te geven van de beste applicaties die volgens ons geschikt zijn voor online dating. Naast de bovengenoemde apps zijn er nog talloze andere apps die bedoeld zijn om in contact te komen met andere mensen. Overige dating apps:

The Inner Circle

De dating app The Inner Circle is zeker niet voor iedereen geschikt, de app stelt best behoorlijke aanmelding eisen aan mensen die van InnerCircle gebruik willen maken. Zo zijn er door de beheerders een aantal voorwaarden opgesteld zo wordt je alleen toegelaten als je aantrekkelijk (of er in ieder geval ok uitziet) bent en een goede baan hebt en gaat door een hele screening heen. Daarna sta je ook nog een aantal weken op een wachtlijst voordat je definitief tot de app word toegelaten. Wanneer je eenmaal toegelaten bent is het een mooie app om mee aan de slag te gaan!

inner-circle-review

Hot or Not

Met de datingsite Hotornot.nl vind je gemakkelijk allemaal leuke singles bij jou in de buurt. Je kunt op deze datingapp mensen op een Hot-lijst zetten en zo voor jezelf aangeven wie je interessant vind. De personen die je op deze lijst hebt geplaatst, zou je een bericht kunnen sturen om zo een gesprek aan te gaan. De ander heeft jou interesse dan waarschijnlijk al opgemerkt, aangezien die een melding krijgt dat je hem of haar op jou Hot-lijst hebt geplaatst. De datingapp Hot or not heeft nog meer functies, in de app zitten waarmee het online daten een stuk leuker wordt en sneller zal verlopen.

hot or not

Tinder

Uit dit overzicht is Tinder natuurlijk volgens ons wel de meest bekende app die er tussen zit, veel mensen hebben er wel ooit van gehoord of zelfs misschien al wel eens gebruik van gemaakt. Tinder maakt gebruik van een simpel swipe systeem in de basis hierbij swipe(veeg) je iemand naar Links of je telefoon bij interesse en naar rechts als je geen interesse hebt. Geven jullie beide aan door elkaar naar links te swipen dat je elkaar leuk vind dan ben je een MATCH, je kunt ook pas met ander personen praten wanneer je een match bent met elkaar. Tinder kent door de jaren heen zowel veel succes verhalen als negatieve verhalen van mensen die het er totaal niet meer lukt de juiste te vinden.

tinder review