Dating Tips voor mannen van vrouwen

dating tips

Er zijn eindeloze vragen die voor, tijdens en na een date door je hoofd zouden kunnen dwalen. Daarom hebben we een lijst samengesteld met enkele top dating-tips voor mannen, van vrouwen. Zo kun jij ervoor zorgen dat jouw dating avontuur een succes wordt.

Daten kan best een lastige bedoeling zijn. Wat moet je aan op de eerste date? Wie moet er betalen voor de eerste date? Hoe snel na de date moet je bellen? Door al deze vragen, kun je nog wel eens de focus verliezen van hetgeen waar het allemaal om draait: het daadwerkelijk leren kennen van je date. We hebben daarom de beste tips op een rijtje gezet voor mannen van vrouwen, hoe je het met vertrouwen kunt daten.

1. De eerste indruk is altijd belangrijk

Misschien brengt die gescheurde spijkerbroek wel geluk, maar dit is ook de eerste indruk die de date van jou krijgt. Je moet natuurlijk nooit voordoen als iemand anders, maar vrouwen zien graag dat je blij bent met hoe je eruit ziet. Dit betekend niet dat je een smoking moet dragen, maar netjes geschoren en iets nets aantrekken waar jezelf goed invoelt is een goed begin om indruk te maken op je date. Het enige waar je jezelf nu nog zorgen over hoeft te maken, is om op tijd te komen.

Je moet natuurlijk nooit voordoen als iemand anders, maar vrouwen zien graag dat je blij bent met hoe je eruit ziet.

2. Kies een plek uit voor de eerste waar je jezelf comfortabel zult voelen

Daten kan behoorlijk afschrikwekkend zijn. Als ze aan je vraagt de locatie uit te kiezen, zorg dan dat je afspreekt op een locatie waar je al een beetje bekend bent. Op deze manier zul je jezelf comfortabeler voelen. Het is misschien geen goed idee af te spreken in de kroeg waar je regelmatig komt, want je vrienden tegen het lijf lopen zou je nog wel eens kunnen afleiden.

dating tips voor mannen

3. Wees zelfverzekerd

Over het algemeen vinden vrouwen vertrouwen aantrekkelijk. Enthousiasme zal je laten stralen. Ben je van jezelf een beetje verlegen? Oefen dan eens door een praatje te maken met mensen die je niet kent. Wat ook kan werken is wat onderwerpen in gedachten te houden waar jij enthousiast van wordt. Zoals bijvoorbeeld een hobby. Ze zal merken dat je ergens gepassioneerd over praat. Veel mensen zijn misschien ook wat onzeker over hoe je eruit ziet. Ookal ben je geen 1.85 en heb je geen sixpack, vrouwen vinden het aantrekkelijk als jij je comfortabel voelt in je lichaam.

4. Praat niet teveel

Zorg ervoor dat jij niet de enige bent die praat. Als de date goed verloopt, krijg je nog veel meer kansen om alles te delen. Je hoeft niet bang te zijn voor pauzes en het helpt door regelmatig een vraag aan haar te stellen. Luisteren is erg belangrijk, omdat het laat zien dat je ook geïnteresseerd bent in wat zij te zeggen heeft.

Over het algemeen vinden vrouwen vertrouwen aantrekkelijk. Enthousiasme zal je laten stralen

Norman Vincent Peale

dating tips voor mannen van vrouwen

5. Houd het lekker luchtig

Op de eerste date wil je geen diepgaande gesprekken voeren over waarom je niet van je werk geniet of andere problemen die je misschien hebt. Ja, je moet soms serieus zijn, maar in het begin gaat het er vooral om dat je plezier hebt met elkaar.

6. Vermijd praten over je ex

Praten over exen is gevaarlijk terrein. Misschien kun je beter het zekere voor het onzekere nemen en weg blijven van dit gespreksonderwerp. Het is onwaarschijnlijk dat je date geïnteresseerd zal zijn en het zou er ook voor kunnen zorgen dat dingen wat ongemakkelijk gaan voelen. Mocht het ter spraken komen, probeer de antwoorden dan kort te houden (zonder verdacht te lijken). Stel haar gerust dat je geschiedenis verleden tijd is en je tijd wilt besteden om haar beter te leren kennen.

7. Zet je telefoon uit

Er is niets zo vervelend als telefoons die maar af blijven gaan als je tijd met vrienden aan het spenderen bent en het is tijdens eens date minstens net zo vervelend. Het hem niet gewoon op stil, want dan kun je nog afgeleid zijn. Zet hem gewoon uit. Als ze weet je je telefoon hebt uitgeschakeld om je op de date te kunnen richten, zal ze het ook waarderen dat je de tijd neemt om met haar in gesprek in te gaan.

8. Zorg ervoor je op een correcte manier contact opneemt na de date

Weet je dat je geen tweede date wilt? Zeg dan niet dat je haar belt. Je zult je uiteindelijk slecht gaan voelen en ook de ander kan zich gekwetst voelen. Zeg gewoon: ‘ik vond het echt heel erg leuk vanavond.’ Als je haar nog een keer wilt zien, dan kun je hier ook gewoon eerlijk over zijn. Je je hoort vaak dat je pas na een bepaalde tijd contact op zou moeten nemen, maar dat is onzin. Als je echt een paar dagen geen contact opneemt met haar, lijkt het alsof je geen contact meer wilt of niet van de date genoten hebt. Hoe eerder je haar verteld hoe geweldig je het gehad hebt, hoe beter.

Praten over exen is gevaarlijk terrein. Misschien kun je beter het zekere voor het onzekere nemen en weg blijven van dit gespreksonderwerp

9. Vraag eens feedback aan een vrouwelijke vriend

Je leert niet op school hoe je moet daten. Je moet in het diepe springen en maar leren hoe je moet zwemmen. Maar als je je dating vaardigheden wilt verbeteren, kun je ook met een vriendin praten. Bespreek eens wat je laatste date was, wat je gedaan hebt waar je bent geweest en waar je het zoal over gehad hebt. Iedereen heeft verschillende meningen, maar het kan nuttige inzichten geven in wat je de volgende keer misschien beter anders zou kunnen doen.

Related posts

Essentiële Dating tips voor vrouwen!

Admin

15 Ongeschreven regels voor online dating

Admin

Doen, durven of de waarheid. Gênante vragen en leuke opdrachten!

Admin