Admin
coolblue logo
arrow-left

Deel jouw ervaring met Second Love!

3 reviews

Ervaringen SecondLove

nooit betrapt

4.0 rating
11 August 2020

Ondertussen al meer dan een jaar lid op Second Love. Nog nooit tegen de lamp gelopen en hier zou ik ook niet zo vang voor zijn. De mensen op deze sites hebben zelf ook belangens. Site werkt erg goed en de profiel zijn compleet en uitgebreid. Ik voel mezelf een tevreden gebruiker.

scherpschutter

Onwijs spannend.

5.0 rating
17 July 2020

Eigenlijk al vanaf het moment dat ik me hier heb aangemeld vind ik het enorm spannend en ben ik altijd discreet gebleven. Tuurlijk begrijp ik dat mensen hier tegen zijn, maar ik vind het gewoon echt heerlijk!

-s

SL is prima site

4.0 rating
11 July 2020

In het begin wel even wennen, maar SL heeft voor mij super uitgepakt. Eerst een super uitgebreid profiel aangemaakt over mijn situatie. Door een medische oorzaak kan ik namelijk niet meer vrijen met mij partner. Nu heb ik lekker een maatje gevonden die in dezelfde situatie ziet als ik. We staan allebei klaar voor de mensen thuis, maar dit stukje gaan we de rest van ons leven samen delen. Hierdoor enorme energie boost gekregen… na 5 jaar droogstaan… beide super blij hierdoor. Het is gewoon erg fijn even te kunnen zoenen en vrijen. Beide dolgelukkig geworden hierdoor!

Heleen